Geile amateur feral-berry (19)

Acties

Informatie

feral-berry (19)

Bericht van feral-berry

Hallo! Ik ben Valenti) Een lieve meid met een groot verlangen om zich op verschillende gebieden te ontwikkelen, erg aardig, maar klaar om op het juiste moment doorzettingsvermogen te tonen. Ik breng positieve en liefde aan mensen. Het meisje is een flirt.

Informatie over feral-berry

Naam: feral-berry
Leeftijd: 19
Woonplaats: Krakau
Ik spreek: NL EN DE
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Oosterse en Italiaanse keuken en drink graag droge witte wijn om op te vrolijken)Smoothies of sterke koffie in de ochtend. Mijn hobbie(s): Ik ga sporten, een mooi strak lichaam is erg belangrijk voor een meisje. poseren in naakt formaat. Thuis dans ik graag voor de spiegel, waarbij ik verschillende beelden creëer.. Mijn favoriete muziek is ?echno, disco, hangt meer van de stemming af, je kunt naar alles luisteren.. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Donkerharig, lang, matig opgewekt qua karakter, dominant, met gevoel voor humor, open voor nieuwe experimenten en over het algemeen vrijgevochten. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is -Doggy, rider (beide variaties), 69 en mijn favoriete plekje(s) zijn Winkelpaskamer, school, strand (bij zonsopgang). Bij mannen val ik op hun Armen en rug. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Een lieve meid met een groot verlangen om zich op verschillende gebieden te ontwikkelen, erg aardig,. Mijn Sterrenbeeld is boogschutter. Mooi aan mezelf: Figuur, lichaamsrondingen, lippen. Mijn levensdoel is: Ik zou graag volledig ontspannen willen worden, leren hoe ik mijn energie goed kan beheren, iets gew. Mijn levensmotto is: -Nu of nooit. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Seksuele gesprekken, wanneer de partner hem letterlijk in het oor fluistert wat hij wil doen, is waa. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou